Miért Stormshield?

Ismerje meg, hogy mi teszi megoldásainkat egyedülállóvá!

A Stormshield Európa vezető kiberbiztonsági vállalata. Tűzfalai és kiberbiztonsági megoldásai számos szempontból egyedülállóak: összegyűjtöttük, hogy miért a Stormshield tűzfal a legjobb választás a hálózata, végpontjai és adatai teljes körű védelmére.

Az európai biztonság. A Stormshield, az Airbus Csoport kiberbiztonsági leányvállalata, megbízható hálózatbiztonsági megoldásokat fejleszt minden európai vállalati és állami ügyfele számára. A Stormshield termékek a piacon egyedülállóként teljesen európai háttérrel rendelkeznek és függetlenek az NSA-féle lehallgatási botrányoktól, valamint az amerikai hálózatbiztonsági megoldásokat érintő sorozatos beépített hátsókapuktól. A Stormshield Network Security a világon az egyetlen tűzfal, amelyek teljesítik az Európai Unió minősítését a titkosítotási szinttel rendelkező dokumentumok kezelésében.

Stormshield tűzfalak évtizedek óta teljesítenek szolgálatot nukleáris tengeralattjárókon, tankokban és vadászgépeken, hazánkban pedig számos állambiztonsági és fegyveres testületnél. Az Airbus kompromisszumoktól mentes biztonsága mindenki számára elérhető.

Európai védelem, hátsókapuk nélkül

A megbízható védelem alapját a gyártóban való bizalom alkotja. A bizalom elvesztése sok esetben végleges, míg a hátsókapuk létezésének beismerése nem pótolható utólagos hibajavításokkal, ahogy azt számos nagy tűzfalgyártó (például Cisco, Juniper, Fortinet és mások) széles nyilvánosság előtt is megtapasztalhatta.

Az Airbus megoldásai egyedülállóan megbízható, hátsókapuktól mentes, az Európai Unió legmagasabb szervei számára is megbízhatónak minősített tűzfalakat jelentenek. Hozzon helyes döntést és válasszon megbízható, európai tűzfalat!

Az egyetlen magyar nyelvű tűzfal

A Stormshield tűzfalak teljesen magyar nyelvű, felhasználóbarát, gyorsan tanulható kezelőfelülettel rendelkeznek. A tűzfal konfigurációja és a biztonsági szint beállítása így biztosan nem ütközik nyelvi akadályokba.

Kiemelkedően magas teljesítmény

A Stormshield évtizedek óta fejlesztett, szabadalmaztatott Application IPS csomagszűrő technológiáján alapuló tűzfalak rendkívül megbízható biztonsági szűrést biztosítanak, mivel a tűzfal valós idejű rendszermagját maga a biztonsági szűrőrendszer alkotja. Így a piacon egyedülállóként a Stormshield tűzfalak rendelkeznek az első bekapcsolástól aktivált maximális biztonsággal: az IPS, DPI és más szűrőrendszerek engedélyezése nem hogy lassítaná a rendszer működését, de a teljesítményt egyáltalán nem befolyásolja.

Évtizedre tervezett hardver

A kis- és közepes méretű Stormshield UTM tűzfalak egyedülállóan magas, 9-13 éves várható élettartammal (MTBF) rendelkeznek, vagyis akár egy évtizedig meghibásodás nélkül működnek. Nagyvállalati tűzfalaink moduláris, hibatűrő felépítéssel, dupla tápegységekkel és akár redundáns SSD meghajtóval biztosítanak önjavító működést.

Célhardvereink kiemelkedő minőségű, ipari teljesítményű elemekből állnak, amelyek a katonai és polgári felhasználás számos területén megbízható működést garantálnak. Ráadásul minden Stormshield tűzfal élettartamra szóló csereszolgáltatással  rendelkezik, vagyis a megbízhatóságot nemcsak tervezzük, hanem biztosítjuk is minden ügyfelünk számára.

Stormshield Network Security brossúra

Töltse le a Stormshield tűzfalak összefoglaló brossúráját, ami az egyes modellekről részletes adatokat és összehasonlítást is tartalmaz.  Letöltés

Network Security modellek

Stormshield tűzfalak összehasonlítása

Demó tűzfal

Próbálja ki a demó tűzfalat

Demó tűzfal megnyitása

A magyar felületet az Options alatt is kiválaszthatja. Felhasználónévnek és jelszónak adja meg: demo / demo