ESET Vírusírtó termékek

ESET története

esetAz 1992-ben, Szlovákiában alapított ESET spol. s r.o. biztonságtechnikai szoftvermegoldások fejlesztője. Az ESET díjnyertes antivírus rendszere, a NOD32 maximális teljesítmény mellett kiemelkedően megbízható védelmet nyújt a legújabb elektronikus kártevők ellen is.

Az ESET olyan nagyvállalatokkal dolgozik együtt, mint a Canon, a Dell vagy a Microsoft, s ennek köszönhetően több alkalommal is szerepelt a Deloitte’s Technology Fast 500 listájában, mely a kiemelkedően gyorsan növekvő és nagy fejlődési potenciállal rendelkező cégeket tartalmazza.

Az ESET a világ több, mint 100 országában van jelen. Az ESET saját irodával rendelkezik az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Csehországban.

ESET termékek

A vírusirtó szoftver kiválasztása során érdemes körültekintően eljárnunk, hiszen erre a programra bízzuk dokumentumaink, fényképeink és más adataink védelmét. Sajnos azonban a különböző gyártók marketing üzenetei között nehéz kiigazodni.

Az intelligens védelmet még tökéletesebbé teszi a ThreatSense.NET rendszer, mely az elsők között használta ki a közösségek erejét a vírusvédelemben. A rendszer alapját az ESET által naponta átvizsgált több millió e-mail, valamint a felhasználóktól beérkező gyanús fájlminták adják, melyek elemzésének eredményét a cég azonnal be tudja építeni vírusdefiníciós adatbázisaiba.
Az ESET keresőmotorja mindemellett kiemelkedően gyors vírusvédelmi megoldást biztosít, legyen szó akár a szerverek, akár a munkaállomások védelméről, és nem terheli le a vállalati hálózatokat sem.
Az ESET termékei esetén nem “csak” egy terméket, hanem egy szolgáltatást vásárol. Amennyiben 1, 2 vagy akár 3 évre megvásárol egy licencet, és az adott termékből új verzió jelenik meg, arra Ön díjmentesen áttérhet.

Az ESET termékei:

Árakkal kapcsolatban és a megrendeléshez kérjük kattintson ide