Rendszergazda

Váratlanul elérhetetlen szerver. Kémprogram. Vírus. Megtelt a tárhely. Nem megy a levelezés. Adatveszteség. A problémák száma végtelen, megoldás a folyamatos rendszerfelügyelet. Az összes üzemzavar megelőzhető, vagy orvosolható, ha rendszere folyamatos felügyelete mellett működik. Ha nincs informatikusa adatot és bizalmat veszíthet!

Ha olyan csapatot keres, amely teljes körű megoldást kínál a cégénél felmerülő informatikai feladatokra, vagy akár a rendszergazda munkáját támogatva távolról felügyeli rendszerét, ne keressen tovább! Szakértő csapatunk rendelkezésére áll és menedzseli informatikai feladatait, tervezhetőbbé téve kiadásait!.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy ingyenes rendszer átvilágítás után ajánlatot adhassunk Önnek.

Rendszergazdai és rendszer-üzemeltetési szolgáltatásunk keretein belül hatékony informatikai támogatást és innovatív megoldásokat szállítunk partnereink számára. Célunk, hogy vállalkozását szolgáltatásaink és az informatikai eszközök észrevétlenül támogassák annak érdekében, hogy Ön csak a saját folyamataira koncentrálhasson.

Egy jól megtervezett rendszerrel gazdaságosan és hatékonyan üzemeltethető az infrastruktúra, magasabb rendelkezésre állás érhető el, és csökkenthető a hibalehetőségek száma.

Átalánydíjas rendszergazda szolgáltatás

Önnek nem kell az informatikai problémákkal napi szinten foglalkoznia, ezt a terhet mi levesszük a válláról!

Ezt a szolgáltatási formát azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik teljes körű informatikai üzemeltetést szakértő csapatunkra bíznák.  Maximális biztonságot kívánnak elérni, hatékonyan tervezhető költségekkel, így minden hónapban adott keretek között tartható. Válaszható a teljes körű szolgáltatás vagy akár a szolgáltatásaink portfóliójából testre szabottan összeállítható egyedi csomagok is.

Eseti rendszergazda szolgáltatás

Minden rendszergazdai, szervíz és/vagy támogatás tevékenységünket óránként számlázzuk, így csak az elvégzett munkáért kell fizetnie!

Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk ezt a konstrukciót, amelyek nem szeretnének fix havi díjat fizetni de lehessen kihez fordulni. Legyen egy biztos csapat, amely beavatkozik kritikus vagy kényes helyzetekben. Kollégánk előre egyeztetett időpontban elvégzi az kért feladatokat vagy elhárítja a hibát díjaink attól függően alakulnak, hogy milyen sürgősségű szolgáltatást igényelnek.