Informatikai hálózatok

Ma már a távközlési rendszerek a vállalati informatikai hálózatok szerves részét képezik. A jól működő informatikai rendszerek alappillérei a korszerű informatikai hálózatok. Megfelelő kialakításuk, nagy kapacitásuk, üzembiztos működésük kiemelten fontos feladat. Cégünk a vezetékes, valamint a vezeték nélküli hálózatok építésében egyaránt több éves tapasztalattal rendelkezik.

A legmodernebb megoldásokat biztosítjuk a strukturált hálózatok területén, több hazai forgalmazóval és kiemelt disztribútorral közvetlen kapcsolatban állunk, így első kézből értesülünk a legújabb fejlesztésekről, technológiákról, melyeket alkalmazunk is a megrendelőink teljes elégedettségére.

Vállaljuk számítógépes hálózatok és VOIP, valamint IP kamerarendszerek kiépítését a kisebb irodáktól a több száz végpontos hálózatokig, vagy akár meglévő hálózata teljes rekonstrukcióját bemérését.

Lépjen velünk kapcsolatba és kollégáink felkeresik Önt!

Megoldásaink, milyen területen számíthat ránk?

IT infrastruktúra szolgáltatások

Vállaljuk informatikai infrastruktúra tervezését, bevezetését, integrációját az alábbi szolgáltatásokat biztosítva:

Géptermi szolgáltatások

7×24 géptermi felügyeleti megoldásaink lefedik a szünetmentes áramforrások, légkondicionáló berendezések, hő és páraérzékelők felügyeletét, biztonsági beléptető rendszerek kiépítését és felügyeletét.
Hálózat üzemeltetési szolgáltatásunk keretében a helyi hálózatok teljes körű menedzsmentje mellett magában foglalja a telephelyek közötti Internet, adat és hangkommunikációs ( telefon és VoIP) eszközök felügyeletét is.

Szakterületünk:

Amennyiben szüksége lenne rendszergazda segítségére, forduljon hozzánk bizalommal!