Cégünkről

 A RENCAL Kft. 2004-ban alakult azzal a céllal, hogy kis- és középvállalatok részére informatikai támogatást nyújtson. Az ügyfelek egyedi és különleges igényeinek kiszolgálására az üzemeltetési feladatoktól a tervezésen át a tanácsadásig terjedő teljes folyamatot lefedi a tevékenységünk.

A legfőbb célunk egy szakmai alapokon, magas szakmai értékek mellett működő informatikai vállalat kialakítása és fenntartása. A főbb profilunk az informatikai üzemeltetés, amely magában foglalja a rendszer integrációs tevékenységet, hálózati infrastruktúra tervezését, támogatását, és a komplett informatikai rendszerek fejlesztését.
Cégünk több éves infrastruktúra- és üzemeltetési, valamint fejlesztői területen szerzett tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll.
Hosszú távú partneri együttműködésre törekszünk, amely során nem csak megoldani és megérteni szeretnénk ügyfeleink problémáit, hanem megfelelő és költséghatékony megoldást nyújtani, a legmagasabb szakmai minőség mellett.

Nem ígérünk olyat, amit nem lehet megvalósítani, amit azonban megígérünk, azt minden esetben pontosan teljesítjük mert partnereink jelentik a siker zálogát.

Bízunk benne, hogy cégünk, szolgáltatásaink és csapatunk minden szempontból elnyeri tetszésüket, és együttműködhetünk közösen kitűzött célok sikeres megvalósításában.

Filozófiánk

Karrier

Cégünk folyamatosan bővül, ezért szükségünk van tehetséges szakemberekre. Böngészd át ajánlatainkat, amennyiben megtalálod közöttük a számodra megfelelőt és úgy érzed, hogy te vagy a legmegfelelőbb, jelentkezz!

Jelen pillanatban nincs aktív hirdetésünk, de küld el részletes önéletrajodat magyar és angol nyelven e-mailben az info@rencal.hu címre, és a későbbiek folyamán értesítünk!

Cégadatok

RENCAL Kft.
1118 Budapest, Dayka tér 4.
Kapcsolat
Adószám: 13413495-2-43
Közösségi adószám: HU13413495
Cégjegyzékszám: